Yogiakademin är inte bara en yogaretreat, meditationskurs eller hälsodetox utan en totalupplevelse för kroppen & sinnet, en resa du aldrig glömmer.

Tänk att släppa vardagen och totalt få fokusera på dig själv. Inte det yttre utan det inre. Hela vårt upplägg är skapat för att naturligt ge dig harmoni att utforska dig själv med hjälp av yoga och meditation samt andra spännande spirituella metoder.

Alla är vi olika men alla kan yoga och meditera - det finns nämligen oändligt många olika tekniker som visar oss vägen inåt. Det fina är att du inte behöver välja en eller gilla alla. För att du ska hitta något som passar just dig experimenterar vi tillsammans med olika tekniker. Otroligt spännande och givande.

Det handlar varken om prestation, perfektion eller att nå ett framtida mål. Yoga och meditation ger oss snarare övningar som leder oss till harmoni, närvaro och en nyvunnen kunskap om oss själva mentalt och fysiskt.

Yogifilosofi, oh really?

 • 1
  Hur känns din kropp?
  Vi mixar och matchar olika tekniker
 • 2
  Lek
  Släpp prestation, perfektion & att nå ett framtida mål
 • 3
  Flow & Relax
  Utforska olika typer av yogaformer
 • 4
  Alla är välkomna
  Nybörjare eller avancerade, Lär känna din kropp på ett djupare plan
 • 5
  Landa
  Stilla sinnet med olika meditationstekniker
 • 6
  Shake
  Släpp kontrollen och låt varenda cell i kroppen vibrera
 • 7
  Känn efter
  Lär känna dig själv och andra på ett djupare plan

V

i diggar det mesta som får oss att komma ner i kroppen och hittar inspiration i alltifrån dynamisk Ashtanga, Vinyasa, Kundalini och Hatha till lugnare former såsom Yin och Restorative.

Stilla- och aktiva meditationsformer såsom vipassana, mantra, dans och shaking är också något våra hjärtan slår hårt för där filosofer såsom Eckhart Tolle, Goenka, Osho och Alan Watts ständigt påminner oss om vad som egentligen betyder något. För dig som inte har koll på all namedropping – inga problem, du kommer att älska det.

Under resan experimenterar vi med dessa olika tekniker på ett lekfullt men givetvis väl genomarbetat sätt. För att du ska få landa in med dig själv kommer du även att få möjlighet att uppleva magin av att vara i tystnad tillsammans. Vi håller dig givetvis i handen hela vägen och låter dig hoppa då du är redo. Som en härlig bonus, får du under retreatens gång även lära dig en egen yogasekvens utantill så att du kan behålla en finfin yogarutin även på hemmaplan. Efter att ha undervisat på studios i många år har vi nämligen märkt att det är svårt att gå riktigt djupt och verkligen ge varje student en upplevelse som är unik och anpassad efter personens förutsättningar men det är just det vi har möjlighet att göra nu.


Enligt konstens alla regler

Alla i Yogiakademins instruktörsteam är internationellt certifierade yogainstruktörer, enligt Yoga Alliance (RYT). Vi har dessutom en bakgrund av att arbeta med människor inom meditation, terapi, breathwork, kost, hälsa och massage.

Men det är inte enbart teamets gedigna kunskap och erfarenhet som gör oss alla en del av Yogiakademin. Det är snarare vår nyfikenhet på livet och mod att dyka in i oss själva samt viljan och förmågan att på ett strukturerat, personligt och engagerande sätt dela med oss av det till dig.