Yogiakademin är resan bort för att hitta hem. En plats där du kommer i djupare kontakt med din kropp, stannar upp och blickar inåt.

Inte asketiskt och flummigt utan härligt och spännande.

Idén till Yogiakademin har växt fram under Josefine Bengtssons, Jens Holmers & Peter Sahlbergs resor - både världsliga och andliga de senaste tio åren.

Yogiakademin har drivit 100-tals retreats världen över sedan starten 2014. Idag skapar vi magi på ett slott i Bretagne i Frankrike under sommaren, skärgårdsidyll utanför Stockholm under hösten, beach bungalows i Khola Beach i Indien under vintern.

Vi pausar vardagslivet för att fokusera på oss själv – få perspektiv. Yogiakademin bejakar samtida harmonier för att långsiktigt hitta en balans mellan kropp och själ. Vi har alla varit med om känslan av viktlöshet eller extremt glädjerus – en känsla som oftast försvinner lika fort som den dyker upp. Yogiakademin skapar en förutsättning för att den känslan finns i dig och inte är beroende av yttre omständigheter. Du blir organiskt uppfylld av ett rus som är hållbart så länge du tar hand om din kropp och sinne. Det finns hela tiden ett samspel mellan de två – det är först när din kropp är i fysisk balans som ditt sinne kan göra en liknande resa.

Genom en härlig kombination av yoga, meditation, hälsorik och gourmand-ish mat, läckra miljöer på våra drömdestinationer i ett alltid ödmjukt, inkluderande sällskap skapar vi förutsättningarna för en magisk resa – både fysiskt och mentalt.