Lev drömmen.
Älska livet.

VI HAR ALLA SAKER VI DRÖMMER OM MEN SOM PLÅNBOKEN KANSKE INTE TILLÅTER MED EN GÅNG. PÅ YOGIAKADEMIN VILL VI ATT ALLA SKA FÅ MÖJLIGHETEN ATT FÖRÄLSKA SIG I YOGAN OCH GE SIG UT PÅ EN RESA SOM LEDER HEM. DÄRFÖR SAMARBETAR VI MED SPAR-APPEN DREAMS. MED DERAS HJÄLP ÄR DET LÄTT ATT SPARA IHOP TILL UPPLEVELSERNA DU INTE VILL MISSA. VAD DRÖMMER DU OM?

Tillsammans med de yogande vännerna på Dreams hoppas vi kunna hjälpa dig få en bra start på din resa. Deras filosofi är enkel - att göra det lätt att spara pengar till de där sakerna vi verkligen drömmer om att göra. Är kropp och själ inställt på en yogaresa till Indien sätter du upp ett mål i appen som gör det lekande lätt att göra överföringar till ditt drömkonto. Strunta i några av veckans uteluncher eller skippa take away-kaffet och känn harmonin sprida sig samtidigt som shalan på stranden  närmar sig.

Res med Yogiakademin. Spara med Dreams

Yogiakademin är lekplatsen där alla får vara med och ha kul - njuta av havet, naturen och de fantastiska platser som vi har våra hem på.  En resa som egentligen börjar redan innan du kommer fram till destinationen. Uppladdningen kan vara bassängsimning eller spanska-traggel för att obehindrat pruta på Santa Teresas oförglömliga mangos. Och såklart att spara ihop till själva resan. 

Oavsett vilken destination du väljer bjuder Yogiakademin på magi, harmoni, kärlek till yoga, oss själva och allt det runtomkring oss. En resa utan slut och som faktiskt börjar långt innan vi kommer fram till yogamattan. Genom att uppmuntra oss att prioritera det som gör oss lyckliga på riktigt och att skippa köphets och slentrianutgifter är Dreams ett hållbart sätt att spara. Allas resor är unika, men att spara ihop till Khola Beach med Dreams kan se ut ungefär såhär:

 

BRA ATT VETA

  • Dreams är gratis att använda, varken appen eller sparkontot kostar någonting och du kan ta ut dina pengar när som helst. Kontot ger 0,10% i sparränta.
  • Dreams är ett svenskt företag som samarbetar med finska Ålandsbanken som sköter konto och pengahanteringen och omfattas av den statliga insättningsgarantin.
  • För att använda appen behöver du bara ha mobilt bankID och vara skriven i Sverige.
  • Appen och sparkontot är helt digitalt och innebär inget strul med avtal och papper hem i brevlådan.
  • Dreams funkar med alla banker men det nya sparkontot öppnas i Ålandsbanken. Det betyder inte att du byter bank eller att du stör någonting med dealen i din egen bank.

Om Dreams

Appens psykologi funkar lite som en träningsapp, fast för pengar. Du bestämmer vad du drömmer om, ställer in ett måldatum, en summa och är ni flera som vill göra samma resa kan ni dela drömmen och stötta varandra mot målet. Sedan är det bara att börja spara. Appen hjälper dig hålla koll på hur du ligger till och du kan välja bland olika sparmynt och utmaningar, ställa in en månadsöverföring och låta pengarna rulla in på drömkontot medan du håller koll på allt i appen. Dreams fungerar med autogiro som gör det busenkelt att spontanspara mycket eller lite, regelbundet eller när du känner för det.

Läs mer om Dreams